Altviool

De altviool is een heel ander instrument dan de viool, al lijken de instrumenten in uiterlijk en speelwijze op elkaar. Omdat de snaren van de altviool vijf tonen lager gestemd zijn, is de toonhoogte en klankkleur niet alleen lager maar ook dieper, donkerder en warmer. 

In orkesten, ensembles en samenspeelklassen is er altijd veel vraag naar altviolisten. Als meer gevorderde altviolist leer je tijdens de les de kneepjes van het vak. Beginners starten bij de basis en kunnen direct in een ensemble ervaren hoe leuk samenspelen is.

Bij inschrijving kies je een lesvorm en kun je in het opmerkingenveld aangeven welke dag of muziekstijl jouw voorkeur heeft. De docent neemt vervolgens contact met je op om een afspraak te maken. Bekijk hier de verschillende lesvormen en tarieven.

Docent(en) voor deze cursus

Aantal lessen

36

Locatie
Cultuurhuis Garenspinnerij, Nvt
Type
Les
Code
0410

Aangeboden door:

Logo De Kunstmachine

Prijs

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht
Geef een geldige geboortedatum op

Gegevens betalingsplichtige

Geef een geldige geboortedatum op
Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Het hierboven berekende inschrijfgeld is indicatief. Er zal een definitieve berekening worden gemaakt na inschrijving. Bekijk hier alle tarieven.

Meer cursussen / workshops

De Kunstmachine

Theater Basis en improvisatie

Tijdens deze cursus combineren we elementair toneel en improvisatie theater.  We behandelen de ‘basisafspraken’ van toneelspelen en maken kennis met verschillende spelmethodes, stijlen en technieken.…
De Kunstmachine
Theater

Theater Basis en improvisatie

Tijdens deze cursus combineren we elementair toneel en improvisatie theater.  We behandelen de ‘basisafspraken’ van toneelspelen en maken kennis met verschillende…