Je bent hier:

Onze ruimtes

Reacties huurders

Op zoek naar een bijzondere locatie voor jouw vergadering of congres? Gouda heeft letterlijk en figuurlijk ruimte voor iedere vraag. Samen met de gemeente hebben diverse locaties, waaronder Cultuurhuis Garenspinnerij de krachten gebundeld om voor iedere samenkomst de perfecte oplossing te bieden.

Of het nu gaatom de juiste ambiance voor je eerstvolgende netwerkborrel, een groots podium voor het congres van het jaar, de ideale locatie om die zakelijke deal te sluiten, een duik in de geschiedenis of om de moderne tijd op te snuiven, een onvergetelijk teamuitje of letterlijk & figuurlijk ruimte voor jouw event met key-note speakers en break-out sessies: Gouda is spot on!

Locaties in Gouda

Via de website SpotOnGouda vind je, naast ons, alles over andere interessante locaties die te huur zijn in Gouda. Met alle benodigde informatie en praktische gegevens zoals contactpersonen,  afmetingen van ruimtes en alle tarieven op een rij. Denk aan de ChocoladefabriekMuseum Gouda, de Goudse Waag en andere prachtige, inspirerende plekken.

Logo SpotOnGouda