Basgitaar

De basgitaar is een deel van de ritmesectie en zorgt voor een samenhang tussen het ritme van de drums en de  harmonie van akkoordeninstrumenten zoals piano en gitaar.

Muziek maken op het stoerste instrument in een band? Basgitaar is voor iedereen te leren! Het is makkelijk om in te stappen en je hebt veel doorgroeimogelijkheden. Zo leer je bijvoorbeeld een bepaalde ‘sound’ te maken, de achterliggende techniek te beheersen, krijg je theoretische kennis & leer je improviseren. Van begeleiden tot soleren in allerlei muziekstijlen, alles komt aan bod! Het persoonlijk lesplan dat je maakt met je docent zorgt ervoor dat je niet alleen breed inzetbaar bent maar ook snel beter wordt binnen jouw eigen stijl. Je kunt individueel basgitaarles volgen, maar het is ook mogelijk om gelijk te beginnen in een band!

Bij inschrijving kies je een lesvorm en kun je in het opmerkingenveld aangeven welke dag of muziekstijl jouw voorkeur heeft. De docent neemt vervolgens contact met je op om een afspraak te maken. Bekijk hier de verschillende lesvormen en tarieven.

Docent(en) voor deze cursus

Aantal lessen

36

Locatie
Cultuurhuis Garenspinnerij
Type
Les
Code
0310

Aangeboden door:

Logo De Kunstmachine

Prijs

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht
Geef een geldige geboortedatum op

Gegevens betalingsplichtige

Geef een geldige geboortedatum op
Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Het hierboven berekende inschrijfgeld is indicatief. Er zal een definitieve berekening worden gemaakt na inschrijving. Bekijk hier alle tarieven.

Meer cursussen / workshops