Waterverftechnieken Gevorderden

Aquarelverf, acrylverf, gouache, inkt al deze materialen zijn op waterbasis. Dit betekent dat ze te verdunnen zijn met water en soms ook na droging in water op lossen. Toch hebben al deze materialen hun unieke eigenschappen. Die komen in deze cursus allemaal aan de orde.

Transparantie en dekkende lagen

Als cursist kun je kiezen voor één materiaal maar ook voor verschillende technieken die je kunt combineren tot een spannend geheel. Het werken met een materiaal op waterbasis geeft zowel transparanten als dekkende lagen. Deze beide mogelijkheden nodigen uit om te experimenteren. Je leert verder te gaan dan de traditionele techniek en nieuwe stappen te zetten tot zowel een realistisch als een abstract werk. Zowel beginnende schilders als gevorderden kunnen aan deze cursus deelnemen.

Als je inschrijft voor het hele cursusseizoen (bij opmerkingen: graag voor blok 1 en 2 inschrijven) krijg je korting (indien je start in september). Dit voordeel wordt automatisch doorberekend door de cursistenadministratie. 

Deze cursus is inmiddels volgeboekt. Stuur een e-mail naar info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl als je op de hoogte gehouden wil worden over nieuwe cursusdata.

Docent(en) voor deze cursus

Niveau
Gevorderd
Aantal lessen

12

Locatie
Cultuurhuis Garenspinnerij
Type
Cursus
Code
23051

Aangeboden door:

Logo De Kunstmachine

Prijs

Beeldend tarief voor 12 lessen 2,5 uur € 339,00
Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden

Meer cursussen / workshops